“Taksistet në Tiranë do vriten me njëri-tjetri, do ta dëgjoni gjëmën”

18 Tetor, 10:43

Në emsionin “Shtypi i ditës dhe ju” në Report TV drejtuar nga gazetari Besard Jacaj, sot u fol për mbajtjen e maskave. Një qytetar foli për konfliktet e taksisteve në Tiranë për vendqendrimin dhe kërkoi ndërhyrje nga shteti.

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha