Të bëhesh mjek pa 'shkelur' në spitale, i riu nga Kruja rrëfen vështirësitë e mësimit online mes problemeve ekonomike: Laptop s'kam, leksionet i marr në celular

1 Dhjetor 2020, 16:36

Enriko Paluka është njëri prej shumë studenteve që mëson online nga shtëpia. Ai është student i Mjekësisë dhe ka rrëfyer për Report Tv vështirësitë e mësimit online, e sidomos kur do të duhet të studiosh lëndët e mjekësisë pa bërë praktikë. Po kështu Enriko ka folur edhe për vështirësitë ekonomike.

Kategori të tjera