Të blemë një politikan të mirë si Ronaldo nga jashtë të na drejtojë propozimi i pazakontë në emision

27 Tetor, 09:53

Në programin e mëngjesit “ Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv përveç temës së ditës një zotëri kishte një propozim të pazakontë të cilin e bëri direkt në emision: “A ka mundësi të blemë një politikan të mirë si Ronaldo nga jashtë që të drejtojë vendin se me këta nuk bëhet” tha ndër të tjera telefonuesi.

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha