Telefonuesi “gjykon” dosjen 184: Dibra ka burrni nuk vjedh vota, mos na përmendni

16 Janar, 09:52

Në emisionin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv me drejtues Andi Kapxhiun një qytetar foli për temën e ditës aksidentet rrugore kur tha se shoferët e rinj janë shkaktarë dhe kishte një gjykim të tijin për dosjen e famshme 184 të shit-blerjes së votave. Zotëria tha se Dibra ka burrni dhe nuk vjedh vota.

Programe të tjera