Telefonuesi mesazh Berishës e Bashës: Ata që janë në proçese gjyqësore dhe të përfolur të mos..

26 Shtator, 09:37

Proçesi që po zhvillohet në Partinë Demokratike me anëtarësinë që përzgjedh kandidatët ishte temë dite sot në emisionin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv. Një telefonues kishte një mesazh të drejtëpërdrejtë për Berishën dhe Bashën kur tha: “Të gjithë ata që janë të përfolur ose në proçese gjyqësore të pazbardhura nuk duhet të kandidojnë”

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha