Telefonuesi nuk lë gjë pa i thënë Berishës dhe pyet: A ka prokurori? A ka SPAK?

29 Shtator, 10:00

Në programin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Repor Tv një telefonues ishte shumë i ashpër me ish-kryeministrin Sali Berisha. Ai komentoi ato që tha Berisha për vrasjen e Azem Hajdarit dhe i renditi sipas tij të gjitha ngjarjet ku Berisha është përfshirë dhe kishte pyetjet : A ka prokurori ? dhe a ka SPAK që të veprojë. Ndiqeni mendimin e zotërisë.

Programe të tjera

Shiko të gjitha