Tensione në protestë/ Militantët e PD tentojnë të hyjnë brenda ambjenteve ku po Konstituohet Këshilli Bashkiak

19 Gusht 2019, 11:42 | Përditesimi i fundit: 2019-08-19 11:43:17

Militantët e Partisë Demokratike kanë krijuar tensione në protestë pasi kanë tentuar të çajnë kordonin e Policisë dhe të hyjnë në brendësi të bibliotekës së Universitetit 'Luigj Gurakuqi' ku po zhvillohet mbledhja e konstituimit të Këshillit të ri të Bashkisë së Shkodrës. Në këtë grup militantësh që po shtyhen me policinë është edhe ish-deputeti Bardh Spahia. Deri më tani ka patur 4 tentativa për të çarë kordonin e parë të policisë, megjithatë ka qenë e pamundur.

Kategori të tjera