Tërmeti dhe pandemia/ Mbyllen 1200 biznese në Durrës! 35 mijë persona dolën pa punë

23 Janar, 22:58

DURRËS- 1200 biznese kanë falimentuar apo kanë pezulluar aktivitetin në Durrës përgjatë vitit 2020. Kreu i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë në Durrës Alban Isteri në një intervistë për Report Tv tregon shkaqet dhe vështirësitë që po kalon biznesi.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha