Thaçi: Kam bërë gabime, por jo krime lufte!

29 Qershor, 20:33

"Jemi të gjithë bijë dhe bija të kësaj toke dhe të gjithë e duam të mirën për atdheun tonë Kosovën. Por politika i ka dhe këto. Është e natyrshme që në këtë moment jo të lehtë për mua më janë kujtuar bashkëluftëtarët e mi. Kam menduar për prindërit e mi, për familjen time dhe djalin tim Endriti.

Kategori të tjera