Thirrja që i del nga shpirti një nëne: Dëgjoni mjekët, ruhuni dhe zbatoni masat anti-Covid

4 Dhjetor 2020, 10:37

Përveç temës së ditës në emisionin “ Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv një zonjë kishte një thirrje për të gjithë qytetarët për situatën e pandemisë. Nga thellësia e shpirtit telefonuesja kishte një lutje : Ruhuni, dëgjoni mjekët dhe zbatoni masat anti-Covid që të mos shkojmë në katastrofë.

 

Programe të tjera

Shiko të gjitha