Timo Flloko përballë studentëve për 'Artin e aktorit', përvoja hollivudiane e mesazhet për të rinjtë: Kam mësuar dhe nga parealizimet, duhet të gjesh forcën të ringrihesh

9 Qershor, 17:43
 • Timo Flloko prezantoi librin “Arti i Aktrimit” të Riçard Boleslavskit, të cilin e ka sjellë në shqip. E konsideron një manual për aktorët, me të cilin ai vetë u njoh në vitet ’90. Ai ndalet edhe tek përvoja e tij personale me aktrimin, si dhe rëndësinë e eksperiencës holivudiane.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha