Tiranë, 'çmenduri' te shkolla '1 Maji...prindër e fëmijë të grumbulluar sikur të mos ekzistonte COVID

14 Shtator, 11:18

Në shkollën '1 Maji' në Tiranë duket sikur COVID-i nuk ekziston dhe as s'ka ekzistuar asnjëherë. Prindër e fëmijë po qëndrojnë të grumbulluar, një panoramë e njëjtë me vitet e kaluara, edhe pse atëherë vendi s'ka qenë në kohë pandemie.

Kategori të tjera