Tiranë, nxënësit e 'Sami Frashërit' do të vijojnë mësimin në këto dy gjimnaze

4 Dhjetor 2019, 10:59

Një tjetër shkollë e dëmtuar në Tiranë nga tërmeti është gjimnazi 'Sami Frashëri' që i jane vendosur shiritat. Për godinën ende nuk është marrë një vendim nëse do të shembet apo do të riparohet. Por deri atëherë, gazetarja e Report Tv, Doris Sallaku mëson se nxënësit do të zhvendosen te gjimnazet 'Qemal Stafa' dhe 'Sinan Tafaj' për të vijuar mësimin.

  •  

Kategori të tjera