Tropojani ngre në piedestal Ramën E ka futur veten në historinë botërore

4 Prill, 10:09

Telefonata me qytetarët në emisionin "Shtypi i Ditës dhe Ju" në Report Tv me moderator Andi Kapxhiun. Tropojani që falenderon Ramën. Sa më shumë tamponë të bëhen aq më mirë është. Punën që po bën Edi Rama rrallë shqiptar e bën. Edhe kundërshtari më i madh i Ramës e kupton që situata është menaxhuar shumë mirë. Edi Rama e ka futur veten në historinë botërore.

Kategori të tjera