U shkatërrua në komunizëm, banorët rindërtojnë kishën në Përmet: Besojmë te mrekullitë shëruese të saj

11 Korrik 2020, 13:30

Në një oaz të gjelbër mes lisave shekullorë ndodhet kisha me emrin e veçantë "Shën e Diela". Ajo ishte shembur në kohën e komunizmit, si shumë objekte të tjera të kultit, por tashmë është rindërtuar me kontributin e banorëve dhe të Metropolisë së Gjirokastrës.

Kategori të tjera