U vranë motër e vëlla! Familja Filopati në Rrëshen hap dyert e mortit

26 Shkurt, 10:22

Familja Filopati në Rrëshen ka hapur dyert e mortit, pasi ish-burri vrau gruan dhe kunatin për shkak të kujdestarisë së fëmijëve.

Kategori të tjera