Unaza e Re/ Nis prishja e banesave pranë ish-Sheshit Shqiponja

12 Nëntor 2019, 08:33

Që në orët e para të mëngjesit të sotme kanë nisur prishja e banesave tek Unaza e Re. Ndërkohë banorët kanë kundërshtuar dhe ka patur momente përplasje me policinë.

Punonjësit e IKMT-së po vijojnë shembjen e godinave pa leje në gjurmë të Unazës, ndërkohë disa prej familjeve  kanë marrë edhe kompensimin sipas ligjit.

Sot është parashikuar që të prishen 8 banesa.

Kategori të tjera