Ushtaraku i kërkon ndihmë, Rama: Nxirre frikën jashtë dhe rri vetë brenda

26 Mars, 21:16

Qytetari: Unë jam një familje prej 4 anëtarësh. Unë kam edhe prindërit dhe motrën dhe gjithsej jemi shtatë. Unë jam pa punë, kam qenë oficer me ushtrinë. Babanë e kam sëmurë, u detyrova të shkëputem në emigracion. Shyqyr babai është mirë. Kam aplikuar te Garda dhe drejtoria e burgjeve për t'u rikthyer, por nuk janë hapur rrugët. Jetoj vetëm me pensionet e prindërve, që i kanë në Librazhd, ne jemi në Tiranë. Kemi edhe pak frikë
 

Kategori të tjera