Vdekja e nënës dhe vajzës, dëshmitë e banorëve: Ishin familje e mirë, nga koha e pandemisë nuk dilnin shpesh

2 Korrik, 22:06

Banoret e zonës në Kombinat, ku u gjetën pa jetë nëna dhe vajza e saj  deklarojnë se ata kanë qenë familje shumë e mire. Prej kohës së pandemisë ato nuk dilnin shpesh. Banorët  shprehen se kishin pak kohe që nuk i kishin parë të dilnin. Zhaneta Josifi punonte si sanitare në shtëpi të ndryshme. Banorët po ashtu janë shprehen se nëna dhe dy vajzat e saj nuk kanë shfaqur shenja ekstreme të sektit fetar që ato predikonin

  •  

Kategori të tjera