Vendi i konstituimit të Këshillit Bashkiak, rrethohet nga të rinjtë e PD me shirit policie

19 Gusht 2019, 11:00

Një grup të rinj, mbështetës të Partisë Demokratike në Shkodër, kanë zgjehdur të protestojnë ndryshe nga të pranishmit e tjerë që thërrasin 'Rama ik'. Ata me anë të një shirit që përdoret për rrethuar vendet ku ndodhin ngjarje, kanë rrethuar Bibliotekën e Univeristetit ku pritet të Konstituohet Këshilli Bashkiak i Shkodrës.

Sipas këtyre të rinjve ky Konstituim është një skenar jo legjitim dhe që përfaqëson një pakicë.

Kategori të tjera