“Vilat në Gjirin e Lalzit i ka zili edhe Trump” zonja: Politikanët na kanë futur duart në xhep

20 Nëntor 2020, 10:15

Një zonjë telefonoi në programin “ Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv dhe kishte kritika si për punën e SPAK-ut ashtu edhe të OFL-së . Ajo tha se vilat që kanë bërë politikanët në Gjirin e Lalzit i ka zili edhe Trump. Më pas telefonuesja e mbylli duke thënë: “ Politikanët kanë futur duart në xhepat e popullit”.

Programe të tjera

Shiko të gjitha