“Vipat shkojnë në polici për shoping”, telefonuesi e lëshon gojën: Drejtësia si tualetet publike

23 Shtator, 10:13

Në programin “ Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv një qytetar komentoi vendimin e djeshëm të Gjykatës së Kukësit për këngëtaren Fjolla Morina duke thënë se VIP-at shqiptarë shkojnë në polici për shoping. Më tej zotëria dha një mendim edhe për drejtësinë kur tha: Drejtësia tek ne është ai ato tualetet publike që sado t’i dizinfektosh sërish mbajnë erë.

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha