'Virusi na ndau nga shoqëria', nëna nga Burreli: Më ka vdekur shoqja dhe…..

10 Prill, 10:03

“ Virusi na ka ndarë edhe nga shoqëria” .Ky është një tjetër shqetësim për qytetarët dhe për një zonjë nga Burreli e cila duke telefonuar në “Shtypi i Ditës dhe Ju” të gazetarit Andi Kapxhiu zbulon:” Mua më ka vdekur një shoqe dhe nuk e di të shkoj apo jo. Kur unë kam pasur raste fatkeqësie më ka ardhur e gjithë Shqipëria. I bëj thirrje Kryeministrit dhe Presidentit sepse nuk kemi deputet në Burrel mbyll telefonatën zonja nga Burreli.

 

Kategori të tjera