Vogëlushi shqiptar në Itali poezi-mesazh: Ulni kokat vëllezër e motra, shihni sa e vogël është bota!

25 Mars, 13:47

Në një kohë kur gjithë vëmendje është përqëndruar te raportimi i shifrave të fundit të të prekurve dhe viktimave nga koronavirus, Arseld Hidri, një vogëlush shqiptar sjell nga Italia një poezi- mesazh për sprovën e radhës që po kalon njerëzimi, përballjen me Covid-19. 

Kategori të tjera