Vogëlushja Hera na këshillon të gjithëve nga shtëpia: Lani duart shpesh dhe hani sa më shumë fruta!

26 Mars, 18:57

Hera Valisi, vogëlushja 6-vjeçare nga Tirana na ka këshilluar të gjithëve se si të kujdesemi në këto ditë në një mënyrë mjaft unike.

Kategori të tjera