Vrasja makabre, Fqinji: Kishim frikë të dilnim, ajo thërriste për ndihmë, doktori që e la të lirë nga psikiatria të arrestohet

6 Gusht, 21:00

Vrasja makabre në Elbasan ka trondirtur edhe komshinjtë e familjes Çekiçi, të ciulët shprehen shum ëtë prekur duke e treguar viktimën një zonjë "shpirt njeriu". Ata fajësojnë shtetin për këtë ngjardje që liruan nga psikiatria autorin dhe e lanë të lirë.

"Kjo ngjarje na ka tronditur shumë, një nënë që ishte shpirt njeriu, nuk e di se si u bë kjo punë, kishte vajtur në polici, në çmendinën në Elbasan, por e kanë liruar. Thonë që përdorte lëndë narkotike. ia kishte prerë kokën e ia kishte varur në derën jashtë në rrugë, e panë njerëz të tjerë. Thonë që thërriste ndihmë ndihmë. duhet të punonte shteti, se është marrë 3-4 herë, çfarë doktori është ai që e lëshon, duhet arrestuar në vend doktori. kishim frikë të dilnim, ndërronim rrugën se ishte i lojtur fliste me veten", tha një prej banorëve.

Kategori të tjera