Vrasja në Kavajë/ Vëllezërit Toçi lihen në qeli! Polici i Burgjeve 'burgoset' në spital

13 Tetor 2019, 12:54

Kokaina, sipas hetuesve, dyshohet se ka qenë edhe në banesën e Marsidës, të cilës Bledar Toçi i afroi ndihmë për të larguar Dritan Hoxhollin. Ekzaminimi i provave materiale në banesën e Qatjas dhe e shkuara e viktimës Hoxholli dhe të plagosurit Toçi kanë krijuar tek hetuesit dyshimet se ngjarja mund të ketë pasur motiv edhe përplasjen për shkak të pazareve të drogës

Kategori të tjera