Zbulohet drafti i 'Venecia'-s për Kushtetuesen: Rregulli i radhës për emërimet duhet të ndryshohet! Rrëzon PS-në për betimet, duhen të ndërhyhet në Kushtetutë

29 Maj, 22:08

Report Tv siguron draftin e Komisionit të Venecias për emërimet në Gjykatën Kushtetuese. Komisioni kërkon ndryshimin e rregullit të radhës për emërimet dhe të hiqet sekuenca. Gjithashtu Venecia rrëzon nismën e PS-së që i heq betimin Presidentit duke kërkuar që të ndërhyhet në Kushtetutë.

    Kategori të tjera