'Zgjedhorja' Bylykbashi: Nesër përfundojmë dokumentin për t'i kaluar më pas Kuvendit

29 Qershor, 22:35

"Unë gjykoj që mundësisht nesër ta përfundojmë, pra ta siglojmë si dokument që t'i shkojë Kuvendit. Janë detaje të fundit që po diskutohen. Menjëherë pas asaj është një proces që ndodh gjithmonë. Detyra imja, Vasilit dhe e kolegëve tanë ekspert është që ne të sigurohemi që çdo  që është rënë dakord në marrëveshjen e 5 qershorit të reflektohen siç është rënë dakord", u shpreh Bylykbashi.  

  •  

Kategori të tjera