Zgjedhorja, Ralf Gjoni për Report Tv: Hajdari më ka siguruar se ka vullnet pozitiv për sistemin danez

28 Maj, 23:18

Deputeti i opozitës parlamentare, Ralf Gjoni i ftuar në emisionin "Repolitix" në  Report Tv, vlerësoi konsensusin e arritur mes palëve në Këshillin Politik për disa pika, ndërsa tha se Rudina Hajdari e kishte siguruar se ka një dakordësi në parim dhe vullnet pozitiv mes palëve për të diskutuar sistemin danez.

Kategori të tjera