Zjarr në pyllin e Semanit në Fier, digjen pishat, terreni vështirë dhe era favorizojnë flakët

2 Gusht, 19:41

Një zjarr i madh ka rënë në pyllin e Semanit duke djegur pishat dhe shkurret e zonës. Për shkak të terrenit të vështirë vënia nën kontroll e zjarrit nuk është e lehtë edhe pse në të janë angazhuar të gjitha forcat e repartit zjarrfikëses së Fierit.

Flakët  favorizohen nga shkurret dhe era, por që zjarrfikësit po punojnë për të mos lejuar djegien e kurorës së pishave në Pyllin e Semanit.

Kategori të tjera