• Akrepi:Keni nevojë per pushim, kujdes këto data

  Akrepi

  Kanë nevojë për të mbyllur gjërat, për të konkluduar dhe me konkludime dhe mbyllje do të merren pothuajse në pjesën më të madhe të muajit. Duket sikur cfarë kanë të mbartuar që nga marsi dhe deri tani do të mbyllen lehtësisht. Ndërkohë që data 15 dhe në vazhdimësi mund të shënjë periudhë shumë të mirë edhe për firmosjet e tyre të rëndësishme.

 • Gaforrja: Lajme të mira profesionale

  Gaforrja

  Do të bëjë të mundur që të dalë nga ajo guacka që ishin mbyllur nga fundi I majit dhe fillimi I qershorit  dhe do jene të detyruar dhe nëse nuk ia kanë shumë terezinë punës, janë të detyruar që të jenë në vijë të parë.Janë të detyruar të jenë aktiv, janë të detyruar që të punojnë. Me shumë gjasa do të ndodhin dy gjëra shumë të mira për gaforren, e para për ata që kanë borxhe është momenti t’I kërkojnë, t’I mbledhin që ti marrin këtë muaj. Dhe e dyta ata që kanë projektuar fillime të reja profesionale nga muaji mars  jam e sigurtë që do të kenë përgjigje pozitive. Një pjesë shumë e mirë e gaforrës do të kenë fillime të reja brenda muajit qershor, ata që kanë kërkuar ata që kanë punuar për të kërkuar nisje të reja, për ata që nuk kanë kërkuar do të ishte mirë që të përshpejtojnë kohën që të dërgojnë cv-të e tyre ku të munden me qëllim që të kenë një vlerë aktive dhe të mos kenë mungesa në pjesën e ekonomisë.

 • Parashikimi i yjeve per muajin Qershor !

  Muaji qershor do të jetë një muaj pozitiv dhe plot energji për të gjitha shenjat tha astrologia Meri Gjini e ftuar në studion e “Rreze Dielli”. Ndërsa theksoi se kryefjala e muajit janë fëmijët, sidomos maturantët të cilët do të kenë mundësinë të shpalosin më të mirën e tyre. Datat që të gjitha shenjat duhet të kenë kujdes janë në fund të muajit, kryesisht 27 dhe 29 ku fenomeni i të papriturës do të jetë prezent sidomos për gjërat që nuk varen nga individi dhe që na e bën të vështirë organizimin e një axhende fikse. Shenjat e zjarrit do të jenë më të favorizuara këtë muaj.

  Parashikimi i  yjeve për secilën shenjë:

  Dashi

  Nuk ka vend për risqe të mëdha përsa i përket lëvizjeve por ka vend për të treguar dhe për të marrë shumë dashuri në familje. Do të rezultojë muaj i mirë për detyrimet që do të kenë, ka mbyllje shumë të mira të detyrimeve të tyre dhe marsi tek luanët do ti bëjë që të ndihen me vetbesim shumë të lartë dhe do ti jap tonacionin  e duhur që fjala që thonë të dëgjohet dhe të ndiqet.

  Demi

  Të mos imponojnë ndryshimet, ndryshimet janë brenda gjithësecilit ose të respektojnë faktorin kohë për ndryshime të mundshme që i kanë të detyrueshme në raportet e tyre. Mërkuri në të kundërt na jep mundësinë për të bërë korrigjime të vogla në mënyrën se si bashkëpunojmë me njëri-tjetrin por jo imponime, sepse sjellin thyerje dhe sjellin distancim dhe nuk është koha për këto. Për cfarë ndryshimesh janë të pashmangshme do ta kenë mundësinë në 10-ditëshin e fundit të muajit.

  Binjakët

  Janë pak konfuz se si do të rrjedhi axhenda e tyre jashtë shtëpisë, nuk ka vend për asnjë lloj devijimi apo neglizhimi në cështjet ligjore apo cështje zyrtare apo cështje që do të duhet të firmosen. Të shohin me kujdes cdo gërmë të vogël me qëllim që të mos të duhet që të paguajnë apo ti rikthehen apo të kenë firo të konsiderueshme do të thoja. Të muns të bëjnë ndryshimet e mundshme tek vetja me qëllim që të zgjerojnë bazën ekonomike apo të marrin atë që kanë të rëndësishme për muajin qershor.

  Gaforrja

  Do të bëjë të mundur që të dalë nga ajo guacka që ishin mbyllur nga fundi I majit dhe fillimi I qershorit  dhe do jene të detyruar dhe nëse nuk ia kanë shumë terezinë punës, janë të detyruar që të jenë në vijë të parë.Janë të detyruar të jenë aktiv, janë të detyruar që të punojnë. Me shumë gjasa do të ndodhin dy gjëra shumë të mira për gaforren, e para për ata që kanë borxhe është momenti t’I kërkojnë, t’I mbledhin që ti marrin këtë muaj. Dhe e dyta ata që kanë projektuar fillime të reja profesionale nga muaji mars  jam e sigurtë që do të kenë përgjigje pozitive. Një pjesë shumë e mirë e gaforrës do të kenë fillime të reja brenda muajit qershor, ata që kanë kërkuar ata që kanë punuar për të kërkuar nisje të reja, për ata që nuk kanë kërkuar do të ishte mirë që të përshpejtojnë kohën që të dërgojnë cv-të e tyre ku të munden me qëllim që të kenë një vlerë aktive dhe të mos kenë mungesa në pjesën e ekonomisë.

  Luani

  Do të duhet të kontrollojnë tonacionin në fakt sepse do të jenë të ekzagjeruar në mënyrën se si imponohen si me fjalën dhe si me veprimin. Përsa I përket mënyrës se si do pozicionohen në raportet e tyre profesionale sepse në raportet personale duket sikur lehtësisht do vendosin pikat mbi i. Duket sikur do i kopsisin në një formë të tillë dhe do të kenë të qartë se cfarë kanë dhe cfarë nuk kanë, ku po shkojnë dhe si po shkojnë.

   Virgjëresha

  Prioritet e muajit do të duhet të ngelin,  e para raportet me fëmijët apo me pjestarët e tjerë të familjes dhe e dyta të qartësojnë në mënyrën se si do të veprojnë me njerëzit që rrethojnë ambientet profesionale. Mërkuri në të kundërtet sjell pjesën e “ bëj këtë apo atë” por asnjë gjë më të vështirë se sa kaq apo gjë me zarar.

  Peshorja

  Puna dhe organizimi, do të duhet që të vendosin prioritet në të njëjtën kohë pjesën emocionale, është humbje energjie, është humbje kohe, do të duhet të shfrytëzojnë maksimimalisht këtë vendosje planetare për të bërë korrigjimet e duhura, për të marrë iniciativat e duhura apo për të marrë përgjegjësitë e duhura sidomos ata që kanë punë që lidhen me sezonin e verës.

  Akrepët

  Kanë nevojë për të mbyllur gjërat, për të konkluduar dhe me konkludime dhe mbyllje do të merren pothuajse në pjesën më të madhe të muajit. Duket sikur cfarë kanë të mbartuar që nga marsi dhe deri tani do të mbyllen lehtësisht. Ndërkohë që data 15 dhe në vazhdimësi mund të shënjë periudhë shumë të mirë edhe për firmosjet e tyre të rëndësishme.

  Shigjetari

  Nuk ka vend për ta ekzagjeruar me sported  ekstreme të stinës, pra duhet të jenë të kujdesshëm. Përsa I përket lekut ka lajme të mira ka lëvizje të mira po ka zgjidhje të mira edhe pse nuk duhet që të anashkalojnë detyrimet ndaj zyrave, ndaj shtetit, apo gjërave të kësaj natyre nëse kanë në axhendën e tyre apo të planifikuara dhe atje ku do të duhet të marrin maksimumin është edhe për cështje që I përkasin shtëpisë apo punës në zyrë.

  Bricjapi

  Duhet të jenë të kujdesshëm me intonacionin, me mënyrën se si I imponohen, është shumë e rëndësishsme që pavarësisht sensit të drejtësisë nga i cili do të nxiten për të folur, për të diskutuar e drejta e tyre do të përcillet shumë më mirë nëse bëhet me tonacione të qetë, të kontrolluar dhe të lehtë. Pra ngadonjëherë gjërat e rëndësishme nuk ka nevojë të gërthiten, pëshpëriten dhe përcillen ekzaktësisht sic e duan. Bashkëpunimet dhe gjetja e formës për të hapur cdo mënyrë të mundshme për të prodhuar lekët  duket sikur është ajo ndjesi, pra është zgjerimi I mënyrës dhe pikave të cilat do të prodhojnë nga punët e tyre pjesën e ekonomisë, për të fuqizuar xhepin drejtpërdrejt. Dhe kjo ndjesi në fakt do të vazhdojë gjatë, deri në fund të vitit.

  Ujori

  Me vonesa në lidhje me lekët, në fakt mund të jetë ankthi I pjesës së parë edhe dita e nesërme pikërisht nga kjo vonesë mund të bëhet sebep për të pasur grindje të vogla në ambientet familjare. Saturni në të kundërt mund të ulë pak ritmin por ulë dhe vështirësitë ndërkohë në datën 21 planeti fatit do fillojë lëvizjen në të kundërt nga peshqit për tu kthyer përsëri tek ujorët për ti dhënë mundësinë ata që nuk e kanë shfrytëzuar, ta shfrytëzojnë.

  Peshqit

  Do të duhet të merren me fizikun, lodhja apo ngarkesa zbehet por gjithsesi  detyrimet vazhdojnë të jenë të tilla që vështirë se  do të zvogëlohen detyrimet e axhendës  ditore. Mbas datës 22 të muajit do të ishte mirë që të merreshin me fizikun e tyre konkretisht me shlodhjen e tyre.

 • Shenja më e favorizuar e muajit Maj

  Ajo që mbizotëron dhe do të ngjyrosi gjithë muajin maj sidomos mbas datës 9 është optimizmi dhe rezultatet konkrete që do të arrijnë në lëvizjet e tyre apo në të përditshmen e tyre profesionale. Ndërkohë që pjesa e parë nuk është se e nxit shumë gaforren për pjesën e të qënit të hapur apo të qeshur, ndoshta mund të kenë shumë plane brenda vetes së vet, shumë optimizëm por kanë një tendencë për ta mbajtur për vete apo për të qenë në botën tyre. Në përgjithësi ajo që favorizohet shumë është ajo që duket se do të mencurohen, do të jenë shumë të saktë për të dhënë idenë e duhur nëse u kërkohet apo orientimin e duhur, pra kanë një inteligjencë të brendshme që duket sikur thoni gjënë e duhur në momentin e duhur dhe që jep rezultat shumë shpejt. Dhe ky do të jetë një vlerësim që do ta ndjejn gaforret gjatë gjithë muajit.

 • Parashikimi i yjeve për muajin Maj !

  E ftuar në studion e emisionit "Rreze Dielli" në Report Tv, astrologia Meri Gjini, tregon se çfarë thonë yjet për muajin maj, si dhe karakteristikat për të gjitha shenjat.

 • Parashikimi i yjeve për muajin Prill!

  E ftuar në emisionin ‘’ Rreze Dielli” në Report Tv astrologia Meri Gjini parashikoi një muaj solar e plotë ngjyra. Ndërsa prioritet duhet të jenë shëndeti dhe projektimet afatgjata në jetë dhe profesion. Përgjithësisht të gjitha shenjat do të kenë mundësi të mira midis datës 4 deri në 14 Prill.

 • Ja cila është shenja më e pafavorizuar e muajit

  Gaforrja- Duhet që në pjesën e parë të muajit të mos më mërziten dhe të ruajnë qetësinë në komunikim me njerëzit që të rrethojnë ambientin e punës, me qëllim që të mos e ekzagjerojn, për arsye se mund të prishet ekuilibri në raportet e punës, gjë që do ta bënte më të ngurtë si periudhë që nuk duhet të jetë e ngurtë. Duhet të jetë solare, duhet të jetë me diell dhe duhet tju gjej me tolerancën maksimale. Ndërkohë që ndryshon totalisht atmosfera mbas datës 19 me kalimin e venusit tek demat do tju favorizojë shumë, do tju ndihmojë shumë përsa I përket mënyrës së projektimit. Rrespetikimi kohës do të vazhdojë të mbetet prioritet.Periudha të cilës ju mund ti merrni maksimumin e mundshëm fillon nga data 22-23 dhe në vazhdimësi, është totalisht ndryshe 10-ditëshi I fundit I muajit.Duhet të jenë shumë të kujdesshëm në këmbimet ekonomike, ndërmjet njerëzve.Ndërkohë që për ambiciet tuaja do të keni të gjitha mundësitë pas datës 24 të muajit të shkëlqeni në drejtimin e punës dhe profesionit.

 • Dashi: Shfrytëzoni maksimalisht këto data…

  Dashi- Data 4 deri në datën 14 duhet ta shfrytëzojnë maksimalisht përsa i përket lëvizjeve të tyre profesionale, duket sikur në këtë periudhë bashkimi I mërkurit, të venusit, të diellit nxit dhe favorizon shumë iniciativat e reja, edhe kam bindjen që këto iniciativa mund të jenë të reja në zbatim por jo të reja në mendim, duket se periudha më e përshtatshme për ti nisur ato është tani. Le ti nisin nga data 4 deri në 14, por pa humbur sensin e kohës, që do të thotë të marrin iniciativa gjithmonë duke iu përshtatur me momentin me qëllim që në fund të muajit mos të dalin jashtë konteksti të kohës dhe të momentit. Gjithashtu duhet të jenë shumë të kujdesshëm me komunikimin e tyre dhe në raportet në familje në fundin e muajit.

 • Akrepi: Kujdes me detyrimet ekonomike, ja datat më të rëndësishme të muajit...

  Akrepat- Familja është kryefjala e muajit, dashuria, njerëzit që bashkëpunojnë kjo do të jetë ngjyrosja por edhe e përditshmja nuk është se ka axhenda dicka shumë të rëndësishme në përjashtim të këmbimit ekonomik që duhet të jetë prioritet në pjesën e parë të muajit, deri nga data 19 nëse kanë për të përmbyllur detyrime  ekonomike si për të marrë, si për të dhënë, do të ishte mirë që ti vendosnin prioritet deri nga data 20. 

 • Parashikimi i yjeve për muajin Mars!

   

  Në një intervistë në emisionin ”Rreze Dielli” astrologia Meri Gjini bëri parashikimin e yjeve për muajin Mars. Ajo u shpreh se pritet të jetë një muaj i mbarë, i cili do të na sjellë ndryshime qoftë edhe në perceptim por sidomos në pritshmëritë që kemi e sidomos në nevojën që kemi të gjithë për të lëvizur. Këtë muaj shenjat e zjarrit dhe ajrit duket se janë më të favorizuarat por edhe shenjat e tokës dhe të ujit do të gjejnë plot mundësira për t’ia dalë mbanë.

  Parashikimi i horoskopit për 12 shenjat :

  Dashi- Do të jetë shenja që do të ketë mundësira shpejt e shpejt të shijojë këtë fillimin e 2021 përsa i përket levizjeve praktike,ekonomike dhe profesionale, iniciativave të reja. Ndërkohë që në pjesën e parë ka pak vështirësi do të jetë më shumë emotive dhe kjo e bën pak të vështirë t’i shprehin ekzaktësisht mendimet, emocionet. Ndërsa do të duhet  të tregojë kujdes  me këto ftohjet e ndryshimit të temperaturave deri në datën 20.

  Demi- Në diskutim e sipër do të tregohen shumë këmbëngulës për mendimet dhe opinionet e tyre. Nga an tjetër ata që kanë përballë disa do e durojnë presionin disa jo.Ata që do e durojnë janë në anën e tyre ndërsa ata që nuk e durojnë është koha për të ndryshuar. 

  Binjakët- Marsi do ta bëjë shumë internsive periudhën tek kjo shenjë. Kanë tre vjet që përpiqen që të kenë një burim të dytë, të kenë një punë të dytë  dhe bëhet e prekshme pavarësisht se do të jetë  ngarkesë. Në fakt është i zhurmshëm, është me ngarkesë, është i lodhshëm fizikisht por do ta shijojnë shumë sepse do të kenë mundësira që të jenë jashtë shtëpie me shumë se deri tani. Kujdesi i muajit është vetëm që të mos mbivlerësojnë asnjë , sa më racional  në vlerësimin e njerëzve që do të ndeshen këtë muaj apo dhe me ata që do të punojnë, mbivlerësimi sjell vetëm zhgënjim.

  Gaforrja- Është erosi dhe dashuria ajo që do të mbizotërojë  ngjyrat e muajit Mars. Ndërsa ajo që mund t’I vështirësojë pak është shumë pak kujdes apo cfarë kanë për të përfunduar apo për të zgjidhur me cështjet e fizikut e para dhe e dyta do të duhet që të jenë pak më gjakftohtë në çfarëdolloj gjëje që mund të ndodhi në ambientet e tyre. Pra, kanë tendenca për të pasur të papritura apo për të ndryshuar apo frika se mos më ndryshojnë strukturat.Pra ka një pasiguri në atë cfarë ndodh rreth e qark në pjesën e punës por të jenë të sigurtë që gjërat do të vazhdojnë në formën më të drejtë të mundshme.

  Luanët- Paqartësia dhe dilemat në fakt, është e sgiurtë që ajo që duan është shtimi I ritmit të punës. Ajo që duan është përmirësimi I mënyrës se si funksion pjesa profesionale e tyre por edhe karriera. Disa mund të marrin shkëlqimin maksimal disa mund të ndjehen që përmriësimi është i vogël akoma.

  Virgjëresha- Do të jetë e privilegjuara e muajit përsa i përket vlerësimit që do të marr  dhe mënyrën se si do e shohin. Pra kanë një tendencë shumë të fortë që vetja e tyre qoftë e parë në sytë e tyre, qoftë e para dhe nga sytë e botës do të ketë një pamje shumë të mirë, një vlerësim shumë të drejtë dhe një gjykim më shumë pozitiv si për kohën, si për momentin, që do të thotë ose do të vlerësohen maksmalisht nga njerëzit përsa i përket  asaj që përfaqësojnë, jo vetëm pamja. Pra, deri në datën 19 do të merremi dhe me pjesën që të gjejmë kohë për veten dhe të clodhemi  dhe nga data 19, 20 të marrim shportë të madhe e të fillojmë të ndërtojmë.

  Peshorja- Nuk ka më vend për t’u marr me pjesën emocionale. Duhet të dali prioritet pjesa e projektimit profesional dhe disa mund të kenë  edhe përgjegjësira të mira dhe vlerësime të drejta përsa i përket karrierës së tyre, mbas datës 19-20. Do të kenë mundësi të gjykohen shumë më drejtë për atë cfarë përfaqësojnë  profesionalisht. Karriera është prioritet, disa do të buzëqeshin, gjatë 10 ditëshit të parë do të buzëqeshin konketisht, duke nisur nga data 20 dhe në vazhdimësi ndërkohë që pjesa tjetër do të duhet të merret shumë shumë pak dhe me zgjerimin e imazhit të tyre. Ti bëjnë marketing vetes. Pjesa e parë e muajit është shumë e mirë që të arrijnë maksimunin e tyre.

  Akrepat- Familja është kryefjala e muajit, dashuria, njerëzit që bashkëpunojnë kjo do të jetë ngjyrosja por edhe e përditshmja nuk është se ka axhenda dicka shumë të rëndësishme në përjashtim të këmbimit ekonomik që duhet të jetë prioritet në pjesën e parë të muajit, deri nga data 19 nëse kanë për të përmbyllur detyrime  ekonomike si për të marrë, si për të dhënë, do të ishte mirë që ti vendosnin prioritet deri nga data 20. 

  Shigjetari- Nevoja për lëzivje, për ndryshim është shumë e madhe, nuk ka rëndësi se cfarë ndryshimi qoftë looku, arredimi I shtëpisë dicka do të bëjnë do të merren me ndryshime të vogla apo të mëdhaja. Disa nga shigjetarët dhe do të lëvizin, dhe do të udhëtojnë megjithatë do të kenë një shije të lëvizjes të udhëtimit për marsin e këtij viti Optimizëm edhe për xhepin e tyre.

  Bricjapët- Duhet të jetë I kujdeshëm me tonacionet, megjithatë Bricjapi ka një periudhë të  paktën 20 ditëshin e parë shumë të mirë, për të treguar dominancën, për të treguar pushtetin, për të treguar edhe pjesën e hierarkisë që zotëron në pjesën e punës. Ndërsa përsa i përket produktivitetit ka mundësira dhe për produkt final, por njëkohësisht edhe për atë produktin e bukur për t’I vendosur pak ngjyrë. Do të merren me gjëra që kanë të bëjnë me largimin  e vetes nga impenjimet dhe detyrimet e të përditshmes.

  Ujori- Ky muaj sjell lehtësimin e pjesës ekonomike. Nga ana tjetër do të nxjerrin një tendencë shumë të fortë për të larguar mërzitjen që kanë kaluar, të harxhojë lekë, për argëtim, jo për gjëra që I rezistojnë kohës. Gjeni forma me më pak shpenzime për t’u gëzuar.

  Peshqit- Ata që merren me kreativitetin e kanë një periudhë shumë kreative, shumë prodhuese ndërsa përsa I përket cështjeve të lekur ka një formë optimizmi por nuk di se si do ta menaxhojnë. pra nga njëra anë optimizmi është prezent por nga ana tjetër racionaliteti tërheq të kundërtën. Gjtihesesi lëvzijet për ndryshim do të jenë të mira.

Për lajme të tjera kërkoni në arkiv