Në Librari

Valeria Dedaj

Valeria Dedaj kreu studimet e larta në Fakultetin e Historisë dhe të Filologjisë, dega ”Shkenca Komunikimi” (Gazetari, 2010), ndërsa M.A për “Gazetari Europiane”. Është një nga gazetaret më aktive të kulturës në vend. Kontributi i saj në gazetari nis 10 vite më parë në gazetën "Shekulli", duke u bërë shumë shpejt një nga zërat përçues të problematikave dhe vlerave të artit e kulturës. Po në këtë medium vitet e fundit ajo ka punuar si makroeditore, duke shpalosur aftësitë e saj si lidere, përmes organizimit dhe orientimit të gazetarëve drejt çështjeve më të ndjeshme në vend.

    Nuk u gjetën lajme për këtë kategori

Për lajme të tjera kërkoni në arkiv