Artikuj nga Lek Mirakaj
  • Z.Dioguardi, krimet në kampin e Tepelenës s’mund të fshihen!

    Ish kongresmeni Dioguardi i ishte drejtuar organeve vendimmarrëse që të mos financonin ngritjen e muzeumit ne kujtim të viktimave të pafajshme që vdiqën dhe u trajtuan në mënyrën më mizore gjatë viteve 1949 -1954.