• Opinion

  Ilir Metaj pa kauza dhe pa tapi opozitarizmi!

  Ilir Metaj dhe e kam parashikuar nuk solli asgjë të re me Konventën e tij përveç faktit që majmunërisht imitoi idolët e tij diktatorë despotik të...

 • Opinion

  Tërbimi i Metës-triumfi i SPAK-ut!

  Është një turp kombëtar në sytë e botës kur sheh se kush ka udhëhequr tranzicionin 30 -vjeçar shqiptar.

 • Opinion

  Rama - Foltorja tetë me dy!

  Vetëm pak kohë dhe dy deputetë jo vertebrorë si Gaz Bardhi e Agron Gjekmarkaj ju deshën Sali Berishës për të shkuar në ujdine e radhës e cila në...

 • Opinion

  Azgan Haklaj: Më lër të flas...

  Piksynimi i kalifatit famëkeq në vijimësi është privimi nga fjala që të pengojnë mendimin ndryshe,  propozimin e amendamenteve, të projekteve,...

 • Opinion

  Azgan Haklaj: Talebanët dhunojnë dy zonja të PD-së!

  Kaçakët ashtu si egërsirat dimrin e sidomos janarin e kane stinë të vështirë për të gjetur ushqimin dhe prenë e tyre për mbijetesë ndaj egërsohen...

 • Opinion

  Pelegrinazhi dhe ballkoni i fundit anti-amerikan në Shqipëri!

  Askush nuk ka më dyshime se ajo që po demonstron Marshall Berisha dhe një grusht i vetmuar familjarësh dhe të indoktrinuarish në këto ditë janari...

 • Opinion

  Kritarkia (Kritokracia) e Spakut do ta shembë republikën e triumviratit dhe moboklacinë (oklokracinë) e Bermudës!

  Kur sheh Sali Berishën tek ju bën “hosana” tymit dhe flakës në tempullin e demokracisë në qoftë se je njeri pa kujtesë të shkon mendja se kemi të...

 • Opinion

  Llamba magjike e Aladinit nuk mund ta shndërrojë sëndukun e Palokës në arkën e Noes

  11-të dhjetori nuk është Nata e Kadrit që shpëton Berishën dhe Berishizmin por 18- të dhjetori do të jetë apokalipsi i absolutizmit dhe prologu i...

 • Opinion

  Haklaj: Dhjetori i dytë me Berishën e tretë! Egocentrizmi dhe narcizmi berishist shkeli kodin e të vdekurve!

  Dje qindra demokratë nga gjithë Shqipëria, dhjetëra deputetë, të gjithë kryetarët e degëve të Partisë Demokratike të Shqipërisë, miq të shumtë të...