• Përparim Kalo: Për mua dhe motrat, Isuf Kalo ka qenë një baba i dytë

    I tronditur prej humbjes sё njeriut tonё tё dashur, qё pёr mua dhe motrat e mia ishte edhe me statusin e babait tё dytё, mund tё shkruaj aq sa tё...

  • Një vit, i shkurtër në dukje

    U mbush një vit nga data, kur fill pas betimit si gjyqtar në Gjykatën Kushtetuese, u vendos njëgur i ri kilometrik në rrugënqë kisha nisur prej 40...