• Arben Bllaci: Shkoni vishni toga, vini kravate, pastaj hajdeni këtu me gjykoni mua

    Fotot jane hyrje te Pallatit te Kongreseve, kryesorja dhe nje zgeq qe gjendet perfund ca shkalleve. I sjell ketu sepse nga ky zgeqi turperues, te...