• Dosje

  Leka Bungo replikon me akuzuesit: Të kesh qenë spiun i Sigurimit duhet të jesh të paktën pesëdhjetë vjeç! Ndërsa për të qenë maskara, mjafton të kesh lindur

  Sikur të ishte vetëm një, këtyre radhëve do t’ia kisha vënë titullin “MIU i gjirizeve”, mirëpo për fat të keq ata s'janë të paktë dhe e kam të pa...

 • Opinion

  Leka Bungo: Letra e Pendesës së Madhe

  Bisedimet e ditës së shtunë ndërmjet delegacionit te Shteteve te Bashkuara te Amerikës, kryesuar nga presidenti Xho Biden dhe udhëheqësve me te...

 • Opinion

  Reformë apo “reformë“? Leka Bungo i propozon Kuvendit, mbylljen tre muaj të Radiotelevizionit Shqiptar

  Biçiklisti fryu komardaren dhe e futi në legenin me ujë për të parë se ku ishte shpuar. Pas pak e nxori dhe e rrotulloj ndër duar. Përveç vrimës...