• Opinion

    'Servilizmi ndaj Albinit që të shpie në urrejtjen ndaj Ramës'

    Për shkak të qëndrimeve të ndryshme të Gjukanoviçit dhe Abazoviçit ndaj Open Ballkanit, lexo servilizmin ndaj Albinit që e shpie në urrejtjen ndaj...