• Opinion

  Një rrëfim i Ramës dhe heshtja e një partie

  Në sallën ku Asambleja e Partisë Socialiste u mblodh, heshtja qe e thellë dhe vetëm pak duartrokitje u dëgjuan të thyenin zërin e thellë të...

 • Opinion

  Kujdes Albinin

  Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, vazhdon i vendosur në rrugën e tij: mbron vendimin e futjes në ndërtesat komunale të kryetarëve të komunave...

 • Ringjallja e PD-së pret vdekjen politike të Berishës

  Kur dëgjon simpatizantët e Sali Berishës në këtë vit që kaloi, motivet e simpatisë së tyre janë dobësia e partisë opozitare nën drejtimin e ...