• Opinion

    Dallëndyshe Bici: Gangsterët në media, nuk ndryshojnë shumë nga gangsterët e rrugëve

    Mund të kem gabime në punën time, por ky shtet funksionon me ligje dhe rregulla, jo në mëngjes bëjmë moral në media dhe në darkë bëjmë gangsterin...