• Bota

    Shtytësit kryesorë ekonomikë dhe financiarë që duhen ndjekur në vitin 2023

    Një shaka e vjetër thotë se roli i parashikuesve ekonomikë është që t’i bëjnë astrologët të duken të besueshëm. Parashikimi i PBB-së ose...