• Kultura

    Ahmet Zogu dhe themelimi i Bankës Kombëtare të Shqipërisë

    Gjatë qëndrimit të tij në Beograd në vitin 1925, Ahmet Zogu arriti në përfundimin se, pavarësisht se qeveria jugosllave po mbulonte me...