• Opinion

  Shqipëri-Greqi, 1-0

  Athina krenohet me anëtarësimin e saj në BE dhe, ashtu si Bullgaria, synon ta luajë këtë avantazh në dëm të fqinjëve të...

 • Opinion

  Albini, Moisiu i rremë i shqiptarëve

  Në javët e fundit një hipotezë e ngritur nga njëra prej partive opozitare për një mocion mosbesim kundër kryeministrit qarkulloi në media. Por...

 • Opinion

  Për kë punon Albin Kurti?

  Mund të themi edhe që e kemi thënë (në të vërtetë, e kemi shkruar) se kryeministri Albin Kurti ose është budalla, ose punon në interes të dikujt...

 • Opinion

  Nuk është tradhti, është më keq

  Në kohë të tjera, do të ishim një hap larg luftës. Nëse kjo nuk ndodh, është vetëm sepse shqiptarët janë populli më pak agresiv dhe më pak...