• Opinion

  Ardian Vehbiu: Mos ma prek Bubulinë

  Shqiptarët nuk mund ta kërkojnë të ardhmen, në Ballkan, pa u paqëtuar me fqinjët.

 • Opinion

  Ardian Vehbiu: Ka qenë apo jo Bubulina, heroina e Revolucionit grek, shqiptare

  Një debat është kthyer, lidhur me atë nëse Bubulina - heroina e Revolucionit grek - ka qenë apo jo...

 • Opinion

  Ardian Vehbiu: Pse nuk e nënshkrova peticionin e intelektualëve, kundër sharlatanëve në TV

  Mua më ftuan të nënshkruaj, por m’u desh të refuzoj. Sepse nuk besoj në peticionet, dhe aq më pak në peticionet « intelektuale ». Intelektuali i...