• Opinion

  Majlinda Bregu: Vonesa për ne BE është më shumë se krim, është gabim

  Si sot 72 vite më parë, ministri i Jashtëm francez Robert Schuman sugjeroi që vendet evropiane të bashkohen si një treg të përbashkët ekonomik....

 • Opinion

  Majlinda Bregu: Të rinjtë

  Laboratori i parë i Politikave Rinore të Ballkanit Perëndimor që u lançua në vitin 2020, ishte një qasje eksperimentale dhe inovative. I modeluar...

 • Folsinshpi! Asnjë lek më shumë në faturë! Roaming zero pa asnjë tarifë shtesë

  Na u deshën mbi 2 vite për të mbërritur ku jemi sot. Nga nënshkrimi i Marrëveshjes Rajonale të Roaming-ut, deri tek Roam Zero që nis me 1 korrik....

 • Shërimi nga COVID-19: Si dhe me kë?

  Ka ditë që mendja jonë orvatet lirshëm nga një ide në tjetrën, por herë të tjera, si në këto ditë që po jetojmë, vë bast se kthehet në të njëjtën...

 • Shqipëria sot nuk ka opozitë (dhe një mesazh për llapaqenët e Bashës)

  E para: Çelja e negociatave të anëtarësimit me Shqipërinë e Maqedoninë është jetike për të mbajtur gjallë orientimin pro europian të vendeve te...