• Opinion

  Shikoni, dëgjoni, lexoni e mendoni! Kryeministri ka kthyer monizmin në të gjitha format e persekutimit!

  Mes dy sloganeve: Ai, komandanti, që do ta drejtojë Komitetin e shpëtimit kombëtar në betejën për ta shpëtuar...

 • Opinion

  Shkove para kohe!

  I dashur Moikom, Ti nuk iu frikësove në asnjë çast vdekjes. Dhe për arsyen se nuk iu frikësove vdekjes punove deri në ditën e fundit, punove ditë...

 • Opinion

  Çka kanë shqiptarët e që nuk ka Europa

  Evropa ka shumë e shumëçka që s’e kanë pasur kurrë dhe s’e kanë ende shqiptarët, por shqiptarët kanë familjen e madhe, historike të Jasharajve:...

 • Opinion

  Komplot parlamentar kundër Albin Kurtit

  E rrëzuan Qeverinë e ndryshimit dhe të shpresës pa i lejuar t’i kalojë as 90 ditët e para që çdo qeverie i lejohen në të gjitha demokracitë...

 • Opinion

  Urrejtje me pasoja të mëdha

  Kjo urrejtje ndaj Shqipërisë shtetërore nuk është urrejtje as e çastit e as e rastit. Jo. Kjo është urrejtje me motive jo vetëm politike më gjatë...

 • Opinion

  Qosja: Për të mos i harruar, Isa Mustafa uzurpuesi i LDK-së dhe deklarata e vonuar e Metës

  Asnjë intelektual, asnjë shkencëtar, asnjë albanolog, asnjë shkrimtar, asnjë artist, asnjë regjisor, asnjë kompozitor dhe, rrjedhimisht, asnjë...

 • Opinion

  Jemi të tronditur!

 • Opinion

  Qosja: Handke turpëroi krijimtarinë e tij me Millosheviçin, por hajde të mendojmë për problemet tona

  Me Peter Handken unë jamë marrë, po ashtu shkurtimisht, edhe para luftës e në kohën e luftës sonë çlirimtare, kur shumica e atyre që tani u morën...

 • Opinion

  Rexhep Qosja: Zgjedhjet, protestat e dekretet

  Zhvillimet politike në Shqipëri i përcjell rregullisht në mediet elektronike e të botuara të Tiranës dhe të Prishtinës. Zhvillimet politikë në...

 • Opinion

  Tuzi i dha një mësim Shqipërisë dhe Kosovës, bashkimi sjell fitoren

  Malësia e Madhe kurrë s’ka qenë e madhe me sipërfaqe, por Malësia e Madhe, gjithmonë ka qenë, është e do të jetë e Madhe me etikën e saj, me...