• Opinion

  Pritshmëritë e sesionit të ri parlamentar

  Përvoja e kaluar dhe leximi i të sotmes nuk na lejon të jemi optimistë dhe të pretendojmë një parlament më progresiv, efektiv, të ndershëm dhe me...

 • Opinion

  Presidenti që na duhet

  Brenda pak ditësh Kuvendi i RSH nis procedurën kushtetuese për zgjedhjen e Presidentit të ri të Republikës. Koncepti i “zgjedhjes” në rastin e...

 • Opinion

  Krasniqi: Vendimi për negociatat, fituesit realë dhe katër këshilla politikës

  Tani është koha ta shijojë e provojë edhe Byroja e re Politike në krye të partive politike dhe institucioneve kryesore të...

 • Opinion

  Dikur 140 deputetë deklaronin 180 libra të botuar, sot deklarojnë 180 makina luksoze në pronësi

  E nisëm me deputetë që vinin nga auditoret dhe arritëm tek ata që na i përzgjedhim nga bota e krimit. Dikur 140 deputetët deklaronin180 libra të...