• Opinion

  Mero Baze: Përse nuk ka më kuriozitet për surprizat e Edi Ramës në Asamble?

  Por kjo është dhe problem i saj. Suksesi i socialistëve nuk ka ardhur nga njerëzit e pushtetit por nga luftëtarët politikë, nga ata që e kthyen...

 • Opinion

  Mero Baze: Keqkuptimi është trashëgimia demokratike e PD

  Lulzim Basha formalizoi rikthimin në krye të një partie të re me emrin e vjetër të Partisë Demokratike. Rikthimi ashtu si dhe dorëheqja e tij,...

 • Opinion

  Mero Baze: Përse Berishës i duhet doemos koka e Bashës?

  I vetmi që e pret i shqetësuar Kuvendin e PD drejtuar nga Lulzim Basha, është Sali Berisha. As Basha vet nuk reflekton ndonjë shqetësim apo...

 • Opinion

  Mero Baze: Edi Rama si alibi për të tredhurit nga Berisha

  Ideatori i parë i kësaj teze është Sali Berisha, fajtori vet. Njeriu që u vu në qendër të strumbullarit të përçarjes së opozitës dhe që i tha PD...

 • Opinion

  Mero Baze: Një mënyrë se si mund ti shtohen sanksionet Kosovës!

  Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka kërcënuar presidentin e Francës, Emannuel Macron, se nëse ai bën realitet paralajmërimet e tij për...

 • Opinion

  Mero Baze: Paqartësia e mesazheve të PD me mungesat në zgjedhje

  Lulzim Basha dhe Sali Berisha janë tani dy udhëheqës formal të opozitës, të ndarë në dy parti.

 • Opinion

  Greqia dhe Kosova, ‘armike’ me Shqipërinë për shkak të Perëndimit

  Qirjakos Micotaqis dhe Albin Kurti, janë dy kryeministra të rajonit, të cilët kanë hyrë në konflikt me qeverinë shqiptare për shkak se kanë humbur...

 • Opinion

  Mero Baze: Oferta e Edi Ramës për çështjen Beleri 

  Besoj që Edi Rama ka mërzitur shumë njerëz  në Athinë me gjuhën e butë dhe anashkalimin e replikave me homologun  e tij grek Micotaqis, duke bërë...

 • Opinion

  Mero Baze: Lereni 'testin' e Shpiragut! Turizmi e bëri testin e tij

  Janë disa ngjarje që krijojnë perceptimin mbi suksesin e turizmit. E para është shifra e lartë e vizitorëve, e dyta është vlerësimi për sezonin...

 • Opinion

  Mero Baze: Përse Edi Rama nuk sfidohet nga opozita?

  Zgjedhjet në Kukës që mbahen në fund të muajit që vjen, janë shembulli më dëshpërues për opozitën shqiptare dhe virusin shkatërrimtar të Berishës,...