• Opinion

  Sali Berisha otomani i fundit në Shqipëri

  Vetëm Saliu nuk e kuptoi që, dje, me një votim fiktiv, pa fare pjesëmarrje, dhe me lojën otomane të deklarimeve me politikë false, rroposi veten...

 • Opinion

  Spartak Ngjela: Budallai Berisha dhe ata që vuajnë nga patologjia Sali

  Një budalla të tillë, që kuptohet se është me ligësi antishqiptare, si Sali Berisha, vetëm të sëmurët që vuajnë nga patologjia Sali, mund ta...

 • Opinion

  Spartak Ngjela: ‘Plani sekret i Sali ziut, arratisja mendore dhe tallja amerikane’

  Vetëm politikanë dhe burra me moral të lartë, as nuk kanë qenë e as nuk janë të korruptuarit e Shqipërisë.
  Ata janë banditë...

 • Opinion

  Spartak Ngjela: Tallja e madhe amerikane me Saliun

  Ish- sekretari Shtetit amerikan, Mike Pompeo, është tani në Tiranë.

 • Opinion

  Spartak Ngjela: Si e hodhën nokaut Sali Berishën

  Ajo që i ndodhi Saliut në këtë kongres, i cili e la atë pa forcë politike, ka ndodhur edhe në ndeshjen e dy boksierëve profesionistë në vitet...

 • Opinion

  Spartak Ngjela: Sali Berisha një i sëmurë mendor, që një herë thotë më rrëzoi Clinton, tani Biden

  Mirë që presidenti Joe Biden, sipas Saliut, na u drejtokërka nga lobi i miliarderit Soros në Amerikë kundër Saliut në Tiranë. Por, si ta...

 • Opinion

  Spartak Ngjela: Kur qenit i vjen ngordhja, ai shkon e urinon në derë të bashkisë

  Gjithçka në banditizmin shqiptar po shkon drejt fundit. Amerikën, po presim, që ajo t'i japë një goditje ndëshkuese të gjithë korrupsionit të...

 • Opinion

  Spartak Ngjela: Ku shkoni o të mjerë, pse rendni me vrap për të vdekur?

  Mjeranët e paguar nga Moska dhe Beogradi jo vetëm që lodhen kot, por edhe po shkojnë me vrap drejt rrezikut. Edhe mediat mjerane, po...

 • Opinion

  Spartak Ngjela: Pse është shthurur mendërisht Sali Berisha?

  Bashkë me shthurjen mendore të Saliut,  sot po shihet se është i trembur i gjithë korrupsioni i lartë shtetëror në...

 • Opinion

  Spartak Ngjela: Dy çrregullimet e rënda psikike të Sali Berishës

  Sali Berisha dallon që ka probleme psikike të pariparueshme, të cilat e kanë çuar drejt tendencës për shkatërrim, që të marrë forcë. Një i tillë...